1993 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Yemek Sofrası, 2011 ve 2018 yıllarında yaptığı yatırımlarla, 'Toplu Yemek ve Catering' sektöründe var olan tecrübesini kurumsal bir anlayışla birleştirerek, küresel dünyanın gerektirdiği kalite ve yönetim standartlarına uzanan yolda büyük mesafe kat etmiştir.
Müşterilerine her zaman güvenilir ve kaliteli hizmeti ekonomik koşullarda sunmayı hedefleyen firmamız, bugün geldiği noktada ekip ruhuna inanan uzman personeli ile; taşıma yemek (tabldot), yerinde üretim ve catering hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.
Üretim yapılan tesislerimizin her zaman için müşterilerimizin ziyaretine açık olması, tedarikçilerimizin markalarının müşterilerimizle hiçbir çekince duyulmadan paylaşılması, yemeklerden alınan numunelerin en az 72 saat muhafaza edilmesi, kalite ve titizlik konusunda kendimize duyduğumuz güvenin tam olarak ifadesidir.
Yemek Sofrası müşteri temsilcileri aracılığıyla, sunmuş olduğu hizmetlerin memnuniyetini kontrol eder. Kalite anlayışımızın gereği %100 müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimizdir.
Temel insani değerlere sahip çıkmak, ilkeli ve prensipli çalışmak, kurumsal kültürümüzü oluşturmaktadır ve biz Yemek Sofrası olarak müşterilerimizle ilişkilerimizi, "Güven, Memnuniyet ve Kalite" üzerine inşa ederiz.
Yemek Sofrası Toplu Yemek ve Catering Hizmetleri sektörde öncü, saygın ve güvenilir bir firma olmayı hedefler.